Connexions amb el més enllà

Per Carla Montané

2014-07-20 11.36.40_ok

‘El teatre et permet veure el que hi ha més enllà… algo que és més real, més veritat, més profund, més important per a mi… algo de la vida comú, recerca de qui som, on anem… És alguna cosa que està dins teu i que pots reconèixer. Aquest més enllà està dins teu.’

Preparant el Taller d’espectadors del Grec 2014 vam pensar en proposar als participants que parlessin de la seva condició d’espectadors. Vam buscar tres voluntaris disposats a “pujar a l’escenari”, i vam demanar al Tomàs Aragay (Societat Doctor Alonso) que els acompanyés en la construcció d’aquesta narració partint de la seva pròpia història.

Un cop trobats els tres voluntaris (Jordi, Raquel i Carla), vam organitzar una trobada amb el Tomàs Aragay, una conversa on va aparèixer el primer material.

IMG_3693_ok

Al llarg de la primera trobada, la Carla va confessar: “El teatre et permet veure el que hi ha més enllà… algo que és més real, més veritat, més profund, més important per a mi…”. Aragay li va proposar un repte difícil: descriure aquest més enllà.

IMG_3839_ok

En va sortir aquest àudio, balbucejant i preciós, en què la Carla intentava respondre a aquesta petició, i que vam escoltar un matí de juliol a l’amfiteatre del Teatre Grec: