Nous estatuts i velles paradoxes del teatre de participació

Conferència de Roberto Fratini

‘En aquesta conferència, el dramaturg i teòric de la dansa Roberto Fratini il·lustra algunes paradoxes del “teatre de participació”, un tipus de teatre en que el públic és mobilitzat i activat, convertint-se en protagonista d’una performance creada, dissenyada i tramada per uns autors. Al llarg d’aquesta conferència s’estudien els costats foscos de la participació com a valor.’

 

Conferència en dues parts realitzada els dies 13 i 15 de juliol de 2015, en el marc de el curs L’estatut de l’espectador. Polítiques de la mirada i llindars de la inacció (Els Juliols, Universitat de Barcelona).

Descarrega el pdf

 

Més lectures:

Roberto Fratini, Públicos y artistas en la Edad Pedagógica. Revista Pausa. 2015.